OCENA : Kerastase Resistance Fibre Architecte

junij 13, 2013


Kot dolgoletna blondinka se tudi jaz ne morem znebiti problemov kot so suhi, lomljivi, tenki in nasploh uničeni lasje, zato kupujem izključno profesionalno kozmetiko. Kerastase je ena izmed mojih najljubših znamk, produkti so zelo visoke kvalitete. Je najbolj prestižna linija podjetja L'oreal. Tudi tokrat me je premamilo! Zaradi pozitivnih ocen na Makeupalley in slovenskih forumih sem se odločila za nakup tega seruma, ki naj bi strukturno popravil tudi najbolj uničene lase (kruta resnica: uničenih las se ne da popravit, lahko se le izboljša njihov videz). Vseeno sem se odločila, da dam izdelku priložnost, ker kadar imaš tako suhe lase, hrepeniš po tem, da bi tvoji lasje izgledali svetleči, mehki in zdravi.

Nad serumom sem bila zelo razočarana! Človek bi ob taki visoki ceni in majhni količini pričakoval veliko več, predvsem pa konkretna navodila za uporabo. Pri izdelkih, ki prodrejo globoko v las in ki naj bi las strukturno popravili, je treba biti izjemno previden, saj ima lahko ob prekomerni in napači uporabi kontra efekt (temu bom namenila posebno temo naslednjič). Na uradni ameriški strani piše, da se ga nanese na suhe, posušene lase.

Ko sem ga nanesla na lase (minimalno količino - v velikosti grahka) je izgledalo, kot da bi si nanesla olje, kar me je zelo motilo, kaj takega danes ne pričakuješ niti od '' trgovinskih izdelkov ''. Čez dan je izgled mastnih las sicer izginil, ampak to je bilo pa tudi vse. Kljub dolgotrajni uporabi ni bilo nobenega vidnega/otipiljivega učinka.

Še tretja stvar, ki mi je zelo motila je bila embalaža. Je sicer zelo lepega in modernega izgleda, ampak je zelo štorasta za uporabo. Serum je sestavljen iz dveh tekočin, ki jih je treba iztisniti enakomerno - to je praktično nemogoče, meni ni uspelo.

Cena: približno 40 evrov

Moja ocena: 1/5

You Might Also Like

3 comments

  1. U prva negativna ocena! Pridna punca :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super blog, hvala Ajdi, da mi ga je priporočila :). Za tale serum sem pa že kar nekaj negativnih komentarjev prebrala, res grozno, ker je zelo drag.

    Kar tako naprej, tole bo sigurno kmalu postal zelo obiskan blog ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala! Jah meni res ni bil všeč, za to ceno dobiš 2x več Moroccanoil-a, ki pa je res FENOMENALEN! Ali pa probaj s kakšnim od Kerastasa Thermique mlekom (meni je bil ful všeč Chroma Thermique, čeprov je dosti skritiziran).

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden