OCENA: Uniq One Cleansing balm

junij 15, 2013

Verjetno vsi poznate Uniq One All in One Treatment, ki je odlična maska za lase, ki se ne izpira. Nedavno pa se je na tržišču pojavil nov izdelek iz iste linije - Uniq One Cleansing balm, ki je šampon in balzam v enem. Proizvajalec trdi, da ima izdelek 10 učinkov, zraven, pa bom napisala, ali zadeva res deluje.

1.nežno, a temeljito očisti - DA

2. nudi izjemno nego - DA
3. ščiti barvo las - NE VEM (ker imam bele lase, se mi barva tako ali tako ne izpira)
4. naredi gladke svilene lase - DA
5. poveča sijaj - DA
6. poveča volumen - NE
7. lase naredi močnejše - NE VEM (ne uporabljam ga toliko časa, da bi to lahko potrdila)
8. ščiti pred visokimi temparaturami - NE VEM
9. obnavlja poškodovane lase - DA
10. ne vsebuje sulfatov - DA

Izdelek sem nanesla na mokre lase (če sem imela prej telovadbo, sem si jih umila še s Tigi Urban Antidotes Recovery šamponom) od lasiča do konic, vmasirala in pustila delovati 2 minut. Po izpiranju so bili moji lasje zelo mehki, gladki, ubogljivi, nič obteženi predvsem pa razvozlani (pred umivanjem si jih načeloma ne ražčešem, ker se mi ne da). Velika prednost se mi zdi tudi, da ta čas, ko pustiš učinkovati, se lasje očistijo in nahranijo, vmes pa lahko narediš še druge stvari pod tušem, zato je odličen za primere, ko se nam mudi. 


Ker izdelek ne vsebuje sulfatov (Sodium Laureth Sulfate) je primeren za vsakdanjo uporabo, ker ne izsuši in poškoduje las.Z izdelkom sem zelo zadovoljna, ko mi ga zmanjka ga bom ponovno kupila. Ker ne vsebuje sulfatov ga nameravam uporabljati na morju, kjer si lase umivam večkrat dnevno. Prav tako pa mi bo zavzel manj prostora, kot če bi vzela posebej šampon in balzam.

Zelo dobro tudi sodeluje v kombinaciji z Uniq One sprejem, ki pa je tudi eden izmed mojih all time favourite izdelkov za lase. Pa oba božansko dišita, zato so lasje po uporabi prijetno odišavljeni.

Cena je (odvisno, kje ga kupite) med 12-14 evri, kar se mi ne drago, saj je embalaža zelo velika in vsebuje 350ml produkta.

Kje kupiti:Beautybay 

Moja ocena: 5/5

You Might Also Like

7 comments

  1. Imam Uniq One All in One Treatment in sem zelo zadovoljna. Prodajajo pa tudi v salonu kamor hodim (Lasek) po dokaj ugodni ceni. Bom enkrat si tudi tole umislila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super,ravno mi zmankuje šampona, tako da bom to poskusila. sicer mi maska v spreju ni nič posebnega ( mogoče ni dovolj za moje goste lase) ima pa res lep vonj tkoda me res zanima kak rezultat bi bil pa pri kombinaciji s cleansing balmom:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm.. koliko pa daš maske? Je treba kr obilno pošpricat :)

      Izbriši
  3. Rabim! Nabavim ob prvi priloznosti, sploh poleti zelim imeti cim manj dela z lasmi, se posebej mi bo pa prav prisel na morju! Hvala ti, je ze na seznamu 'summer essentials'. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Si probala kokosov uniq one? Jaz sem ga kupila včeraj in sem navdušena, lasje dišijo še cel dan in noč!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, kupiš ga lahko v Simple salonih :) je pa limited edition :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super objava! :) Ga bom definitivno poskusila, kupila ga bom pa pri frizerki, sem videla, da ga ima za 10€ :)

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden