Urban Decay Naked 3 paleta?

november 10, 2013

Pred kratkim so se na ameriških beauty forumih pojavile govorice, da prihaja nova Naked 3 paleta. Pojavila se je tudi slika, kako naj bi paleta in senčke tudi izgledale. Vse te infromacije naj bi prišle od punce iz Pariza, ki naj bi to paleto prejela v test. Urban Decay je do nedavnega vse to zanikal, dokler niso na svojem instagramu obavili slike in posnetka.


 Zaenkrat je UD potrdil samo to, da paletka prihaja, nič pa še o izgledu senčk. Če je slika resnična, je vdieti, da so senčke pretežno s hladinimi odtenki - rozaste in hladne rjave, sive. Po odtenkih sodeč se mi zdi zelo podobna UD Naked 2 paleti, sploh del s temnejšimi senčkami.


Komaj čakam, da bo paleta na voljo tudi navadim smrtnikom (najprej jo v test dobijo samo youtuberke in blogerke), seveda jo bom takoj, ko bo možno tudi kupila. Do zdaj se kupila vse UD paletke (Naked. Naked 2. Naked basics) in nobena me ni razočarala (no, Basics bi lahko bila malo boljša), uporabljam jih VSAK DAN in še vedno so skoraj polne. Cenovno je paleta res med dražjimi (prbližno 40€), ampak če primerjaš z MACom, kjer 1 senčka stane 15€ je veliko cenejše. Kvaliteta je enaka/boljša kot MAC senčke, zato se splača. Prav tako so v paletah zajeti vsi odtenki, ki jih potrebujete za dnevni ali smokey večerni makeup.

You Might Also Like

4 comments

  1. Bolj kot bleščičasta ima metallic senčila, tako, da ni take krize in vedno vsebuje se kaksno mat rjavo za v crease :) jaz obožujem metallic senčke in komaj čakam, da bo na voljo. Več o naked3, swatche in primerjave si lahko prebereš na temptalia blogu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. In naked obsesija se nadaljuje :) Očitno si bom res mogla končno eno njihovo paletko kupit, da bo mir ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, danes sem vidla prve swatche, noro lepa paleta!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kje pa se lahko dobi te sencke?

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden