Trening malo drugače #FitDiva

oktober 29, 2014

Včeraj sem po dolgem času potrenirala malo drugače, v stilu individualnega ''bootcampa'' prilagojenega posebej za punce (in ženske). Priznati moram, da mi je tak trening hudo manjkal in je bil odličen za presekat vsakodnevno fitnes rutino. Po dolgem času sem naredila tudi streching, ki ga je moje telo še najbolj pogrešalo, saj sem preveč lena, da bi to počela vsak dan na fitnesu :(.

Moj trening je bil sestavljen iz treh delov, prvi ogrevanje in steching, drugi del za moč in tretji kot metabolični trening. Ker sem imela včeraj na sporedu trening hrbta, je bil trening za moč večinoma hrbet - chin up, veslanje s kettlebelom, TRX back row in stiff legged DL. Metabolični trening bi lahko opisala kot visoko intenzvino vadbo - burpiji, šprinti, vaje za trebuh. Kot sem že povedala, sem zelo uživala in sem vesela, da sem poizkusila še nekaj novega, saj menim, da mora biti človek vedno odprt in pripravljen na nove izzive - kot naprimer danajšnji musklfiber, hehe.





P.S. Zaenkrat naj ostane še skrivnost. Kmalu me boste lahko spremljali na FitDiva.si. Več o tem pa sledi v prihodnjih objavah, do takrat pa se vidimo na FB FitDiva in na instragmu @LaFitDiva.


You Might Also Like

10 comments

  1. Pridna si :) Koliko kg pa ima roza kettle?

    OdgovoriIzbriši
  2. Pojma nimam, ni bil neki ful težek :)

    OdgovoriIzbriši
  3. oo super za ta post. Ravno naslednji teden grem na brezlačno kavico z Rokom, da se zmeniva glede treningov in prehrane. Tako da lahko že zdej mal vidim, kako to poteka :)

    Pa si bila sama al v skupini 4-6?

    Se te drugače spomnim iz Sokola, ko si hodila na Bodystep, se vidim ogromen napredek ki si ga naredila v tem času ;)
    Drugače pa super blog, redno berem in spremljam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O živjo! Si še kdaj v Sokolu? :))
      V skupini sva bili sami s sestro (+Rok) in mi je bilo super, ker te trener lahko sproti popravi, če kaj delaš narobe, itd. V skupini, ko nas je bilo 50 (npr. BodyAttack), te seveda ne more. Pa tud motiviru naju je ful, sploh sestrco, ko kej ni šlo. Bom napisala še kej več, to je bila samo uvodna objava, vse ob svojem času. Se mi pa zdi tak trening res idealna stvar za punce, ki želijo shujšat (in oblikovat telo), ker obsega trening za moč in HIIT (ki je top za fat burning proces) in ki jim fitnes ni všeč oz. jih je sram.
      Pridem na trening v nedeljo in se bom tudi jz kdaj priključla kakšni skupinici :) Piši mi še kaj, boš povedala kako se ti bo zdelo!

      Izbriši
    2. V Sokol ne hodim več, ker sem se preselila na drug del Ljubljane :)

      Ja moj namen je oblikovat telo (v fitness pa ne hodim, ker me je sram :D), iščem pa nek bol naporn trening, ker se mi je telo začelo oblikovat res šele po tem, ko sem začela delati z utežmi (Bodypump) ter izvajati hiit treninge. No super, se morda kaj vidimo, bom še naprej spremlala tvoje objave ;)

      Izbriši
    3. No sej, ravno iz tega razloga sem jz vodeno vadbo zamenjala za fitnes in po 1 mesecu se je že poznalo, medtem pa ko se po 2 letih vsaj 4x-5x tedensko vodeno vadbo ni nič. Je pa res,d a tud nism bla preveč pridna kar se tiče prehrane, ne bom lagala :D Če me vidiš, let me know, ker jz ne vem, kako zgledaš :P Se beremo!

      Izbriši
  4. Si bila to na Alešovčevi ulici?

    OdgovoriIzbriši
  5. Eno vprašanje, kako se spopadaš z "musklfibrom"? Kako narediš naslednji ali čez 2 dni, dober trening? Ker jst namreč 1 ali 2 dni po treningu ne morem hodet, komi stojim in ne vem kako naj jutri naredim oreng trening? :(

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden