Kako se ''izogniti'' moškim na fitnesu?

januar 09, 2015

Brez zamere fantje! :D Ta objava je bolj za šalo, kot zares. Od vas sem dobila veliko mejlov na to temo, da vam je ''nadlegovanje'' ena glavnih ovir za na fitnes. Sama na srečo na mojem fitnesu nisem imela težav s tem (ok, mogoče eno, dve), si pa predstavljam, da zna biti zelo zoprno, sploh, če treniraš sam in nikogar ne poznaš.


Rešitev je v bistvu zelo preprosta in to je iPOD! Poleg tega, da je glasba super za na fitnes, ker ti da energijo, omogoča še da se lahko na treningu držiš bolj zase. Če te ogovori kdo, s katerim ne želiš imeti nobenih interakcij se lahko preprosto delaš, da nič ne slišiš :). Prav tako se mi zdi, da če imaš ipod te tudi ostali pustijo bolj pri miru. Če pa vas že kdo ogovori, pa najboljše, da vljudno odgovarjate to kar vas vprašajo. Sicer pa čim manj eye-kontakta, s tistimi, ki vas ne zanimajo. Pozdraviš in to je to.

Sicer so pa fantje čist super, na mojem fitnesu je 90% fantov in moram priznat, da mi je to v bistvu všeč. Spoznala sem veliko prijateljev in tudi na splošno je manj drame in vsega tega, kar paše zraven k puncam :). Tako da, fantje ste zakon in ne se jih bat! Tudi če vas kdo ogovori, ni vedno nujno, da kaj hoče.

You Might Also Like

3 comments

  1. Ne hvali dneva pred nocjo, sploh pa po videnih komentarjih od "TvojSkritiObozevalec", ki jih prejemas :D

    OdgovoriIzbriši
  2. pogrešamo objave:(

    OdgovoriIzbriši
  3. Več fitnes objav proosim :) si super navdih, zato ne nehaj pisati!

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden