OCENA: Catrice Camuflage Cream korektor

oktober 03, 2013



Korektor je moj najljubši izdelek, uporabljam ga na 1001 način in je po moje najbolj univerzalen izmed vseh makeup produktov. Uporabljam ga za prekrivanje nepravilnosti, prekrivanje podočnjakov, kot osvetljevalec in občasno tudi kot podlago (ne nanašam s čopičem ampak z gobico - beautyblender). Danes je prava znanost najti dober korektor, večni problem je ta, da se korektor vsede v obrazne linije, gubice in to izpade grdo. Druga stvar, pa so odtenki, ki so za nas dekleta s svetlo poltjo 5x pretemni (po možnosti pa še z roza podtonom).

Korektorji so v različnih teksturah, tekoči ali pa trši (kremasti), sama imam rajši tekoče, saj se mi zdi, da se lepše zblendajo in imajo bolj naraven videz. Kremaste korektorje priporočam za prekrivanje nepravilnosti. Od kremastih korektorjev (teh v lončku) sem poizkusila 3: MAC Studio Finish concealer, Catrice Camuflage cream Concealer in NYX concealer in a jar. Meni najljubši je Catrice Camuflage Cream korektor in ga brez težav primerjam z MACovim (samo cena ni primerljiva).

Catrice Camuflage Cream me je osupnil, uporabljam ga za vse zgoraj naštete namene in nikoli me še ni razočaral. Prekrivnost je odlična, najrajši ga uporabljam za osvetljevanje predela okoli oči, obrvi, na nosu, čelu in na bradi. Odlično se obnese tudi kot baza, podlaga za senčila za oči. Poleg tega pa je nasvetlješi odtenek 010 Ivory primeren za svetlo polt in ima rumen podton (jupiiiiiiiiii)!
Nanesem ga s čopičom, zblendam pa s tapkanjem s prsti.Lahko ga razmažete z ''blending brush'' - npr MAC 222, Real Techniques ali pa z gobico.  Če ga boste razmazale s prsti, svetujem, da izdelek pred nanosom segrejete med prsti, saj se lepše razmaže. Poleg vsega pa za nizko ceno dobite ogromno izdelka - 3 grame!


CATRICE CAMUFLAGE CREAM VS. NYX CONCEALER IN A JAR
Pred nekaj tedni sem kupila Nyx-ov korektor Concealer in a jar, ki naj bi bil dober dupe za MAC Studio Finish. Zelo sem bila razočarana nad prekrivnostjo, predvsem pa nad tem, da se izdelek vsede v obrazne linije. Odtenek Light je lososove barve, zato bi bil primeren samo za prekrivanje podočnajkov (podočnjake se najboljše prekirje s korektorji lososovega odtenka - po barvni karti se siva oz vijolična ''ubija'' z oranžkasto barvo), za kaj drugega je bil zame pretemen. Catrice je neprimerljivo boljši, zato vam svetujem nakup le-tega.

Cena: približno 4€ (VSEKAKOR VREDEN NAKUPA)

MOJA OCENA: 5/5

You Might Also Like

12 comments

  1. Js ga mam, in je sicer super (sploh za prekrivat mozolje itd) edino pod učke v gubice se mi pa vseen nabere ://

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, mogoce si ga nanesla prevec? Probi res dobro potapkat s prsti in prej segret produkt ;)

      Izbriši
  2. Ta Catrice produkt sem kupila prav zaradi tebe in je res dober! Hvala za super nasvet, se strinjam z napisanim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Me veseli, da ti je vsec, sam sej ti ga itak ne rabis ;) natural beauty :))

      Izbriši
  3. Tudi jaz imam problem s tem, da se mi vsede v gube in sicer okrog oči in ust. Je pa odlično prekriven in zato super za kakšne rdeče madeže in mozolje. :) Se strinjam s tvojo trditvijo, da so vsi pudri in korektorji pretemni, res ne vem kdo je zadolžen za izbiro odtenkov v naših drogerijah - katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je tudi super! Edino malce pretemn, mi je najsvetlejši odtenek, ampak se ne pozna toliko, sam ga nanesem pred podlago :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole je tudi moj favorit med korektorji, sem bila tudi sama zelo vesela, da sem našla dovolj svetlega zase.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, kdo bi si mislu.. Nevem kdo izbira te odtenke pri nas, jaz najdem samo pri Boirjois in Revlon :(

      Izbriši
  6. Potem preko tega naneseš še tekoči puder?

    Super blog!

    OdgovoriIzbriši
  7. živjo, kako pa veš če imaš roza oz. rumen podton kože? :)

    OdgovoriIzbriši
  8. a je bolj prekriven kot manhattan wake up concealer?

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden