BEAUTY: Chanel - Soleil Tan de Chanel kremni bronzer

maj 30, 2014

Prva stvar, ki jo moram povedati je to, da izdelek sploh ni tako drag, kot si večina predstavlja.  Cena je 39 evrov za 30 gramov, kar je (če preračunamo količino in ceno) manj kot ostali kremni bronzerji. Poleg tega pa se  30gramov tega izdelka ne porabi hitro, zato, ga boste imele za veliko časa.
Med drugim pa ga lahko dobite še ceneje, če zbirate Muellerjeve kupončke na računih.



Kar se tiče samega izdelka pa sem nad njim kar navdušena, gre za kremast bronzer v lončku, ki je primeren za več načinov uporabe. Sama ga najrajši uporabljam za t.i. ''contour & highlight'' metodo ali pa ga pomešam kar v tekočo podlago, da jo malce potemnim, saj sem trenutno že kar rjava, ker sem bila že na morju :). Poleti pa ga nameravam uporabljati kar samega kot podlago.

Bronzer ne vsebuje bleščic, niti vonja. Ker ni zelo temen, ga priporočam puncam s svetlo poltjo, ker ne pride oranžen. Je ''buildable'', kar pomeni, da če želimo bolj intenzivno, temno barvo izdelek pač večkrat nanesemo. Koži da takojšenj sijaj in zdrav, zagorel videz.

Slika je brez filtra na dnevni svetlobi.

Sama ga najrajši nanašam z Real Tecniques Stippling brush, nato pa ga razmažem z Bdellium Tools 957. Če želim svoj nos stanjšati, ga nanesem z Real Techniques Deluxe Crease čopičem in vse skupaj razmažem s prsti.

Prav tako mi je zelo všeč embalaža, je zelo šik, vendar ni preeveč praktična za na potovanje, ker je velika.

Če želite sprobati, je tester bronzerja zaenkrat samo v Muellerju na Čopovi, v BTCju in v Supernovi ga nisem našla.

OCENA: 5/5

You Might Also Like

1 comments

  1. Zelo vesela takih iskrenih ocen in nasvetov!! :)
    Bila bi vesela, ce svetujes ali napises kaksno objavo o kvalitetnih copicih! Mogoce ne ravno M.A.C.-ovih ampak kakšen srednji razred, ki je dostopen tudi pri nas al pa na nasih spletnih straneh (npr licila.si). Ob poplavi ponudbe tezko izberem prave copice:)

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden