BEAUTY: L'Oreal Mythic Oil (Colour Glow)

maj 28, 2014

Živjo! Najprej eno hitro obvestilo, kar se tiče mojega bloga. Kot veste (če pa še ne, boste pa zdaj) je Žurnal v likvidacijskem postopku in s tem tudi moja pogodba, ki je seveda propadla. Logično, da svojega bloga ne bom preselila zato bo ostal na tem naslovu, imam pa v mislih spremembe bloga. Vse ob svojem času - samo, da mine izpitno obdobje!

Ok. Danes bo moja objava sponzorska, kot vidite v naslovi, bom pisala o Mythic olju za lase. najprej naj se zahvalim L'Orealu za res velikodušen paket, ki sem se ga zelo razvesilila. Ne glede na to, da sem izdelek dobila kot darilo, bom napisala to, kar si resnično mislim o izdelku.



Priznam, da sem bila kar malce zaskrbljena, ko sem prejela olje, ker me je bilo strah, kaj bom pisala, saj sem do zdaj vedno uporabljala in prisegala na Moroccanoil olje. Sem si pa že dalj časa želela sprobati to olje.

Prva stvar, ki me je zeeeeelooo razveselila je bil vonj. Kot veste, mi je všeč vse kar diši. No, Mythic olje diši nenormalno dobro še naslednje 3dni, kar je zame velik plus. Vonj je neka božanska mešanica jasmina, sivke in vrtnice (po mojem mnjenju, lahko, da sem totalno brcnila v temo).

Olje sem sprobala na mokrih in na suhih laseh in sem bila nad obema načinoma uporabe zelo navdušena. Če ga nanesem na mokre lase mi je zelo všeč to, da lase razvozla, jih NE MASTI in skrajša čas sušenja. Dovolj sta ena do dve pumpici, ki ju segrejemo med dlanmi in vtremo na mokre, a z brisačo osušene lase. Porabi se ga zelo malo, zato ga imamo za dalj časa. Lase naredi zelo mehke in svetleče. Najbolj sem bila navdušena nad tem, da las ne oteži, tako kot večino izdelkov za razčesavanje. Lasje res naredi božanske). Toplo priporočam nanos na mokre lase vsem, ki imate suhe in poškodovane laske.

Olje pa lahko uporabimo tudi na suhih laseh - predvsem na konicah. V tem primeru je ena pumpica več kot dovolj, vonj pa bolj intenziven.

Poleg vsega pa mi je zelo všeč še embalaža, ki je svetleče zlate barve (obožujem zlato) in je zelo praktična - super za potovanja, saj vsebuje varovalo, ki se ga ne da odšraufat, zato se olje ne more razliti. Količinsko ga tudi ni malo - 125ml je cca med 20 in 25 evri (odvisno, kje ga kupite), medtem ko so druga olja dosti dražja.

Olje se je super obneslo tudi na mojih razpokanih rokah in suhih delih telesa (vendar ga je za te namene škoda).

Izdelek bi ponovno 100% kupila, trenutno pa razmišljam še o nakupu Mythic oil šampona in balzama ali pa mleka, saj sem nad oljem čisto navdušena.

Moja ocena: 5/5

You Might Also Like

1 comments

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden