BEAUTY: Moroccanoil vs. Moroccanoil Light

julij 30, 2014

Vsi tisti, ki me spremljate že od samega začetka veste, da obožujem Moroccanoil izdelke, še posebej pa olje. Priznati pa moram, da odkar sem sporbala L'Oreal Mythic Oil, sem malce podvomila o Moroccanoil olju za lase in ga po dolgem času poizkusila.  Ugotovila sem, da me moti to, da moje lase v primerjavi z Mythic Oil-om čisto preveč obteži.


Vedela sem, da obstaja še Light verzija, ampak sem ves čas imela v glavi, da bo Light zame premalo negovalen, ker imam tako suhe in uničene lase (napaka). Ampak, ker mi je bil Lorealov Mythic Oil fenomenalen in je bil zelo ''lažji'' od Moroccanoil navadnega olja, sem se odločila, da se malo bolj poglobim v to zadevo. Pri navadnem Moroccanoil-u me je najbolj motilo to, da vedno, ko sem olje nanesla najprej na sprednji del, sem imela dobesedno mastnega, ne glede na to, koliko sem ga nanesla. Pa tud enakomeren nanos je malce težji, ker je olje tako gosto.

Na več različnih blogih sem prebrala, da Moroccnaoil Light priporočajo predvsem punce s tanjšimi lasmi, kar je kot nalašč zame. Dejansko je Light verzija tudi namenjena negi tanjših las (jaz sem se v bistvu zmotila). In res, meni osebno veliko bolj odgovarja lažja verzija, saj mi las nič ne obteži niti ne namasti, lasje pa so prav tako negovani, sijoči in oh in sploh. Prav tako pa skrajša čas sušenja. Vonj pa je itak božanski - enak kot pri navadni verziji.

Vsem, ki se odločate katerega kupiti, vam svetujem, da najprej poizkustie Light verzijo. Meni naredi fantastične lase, pa imam res suhe, uničene, skratka, slamo. Najbolj mi je všeč to, da so lasje res lahkotni in ''živi'', polni volumna. Pa tudi zlikajo se veliko lepše, lase tudi zelo zgladi.

Cena obeh olj je ista. Jaz sem ga kupila v kozmetičnem in frizerskem salonu Viki's Place, mislim pa, da ga prodajajo povsod, kjer uporabljajo Moroccanoil kozmetiko.

ps. kako vam je všeč nov izgled bloga?

You Might Also Like

6 comments

  1. Blog izgleda suuuper, se boljsa pa je vsebina! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej iskrene čestitkeee in res si odličnaaaa! Cenim tvojo iskrenost, moč, življenje ...
    Ne da je lepoo slišati, lepoo je tudi videti! :) :)
    Imej se!

    OdgovoriIzbriši
  3. Končna ocena: Mythic Oil ali Moroccanoil(Light) ??
    trenutno imam Oro fluido in razen prijetnega vonja- ni učinka :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glede Orofluida se popolnoma strinjam, meni je izdelek čist mim, diši mi pa božansko. Na tvoje vprašanje ti pa žal ne morem odgvoriti, ker sta mi oba enako všeč in tud učinek je enak. Je pa Loreal veliko cenejši glede na količino, ki jo dobiš ;) Pa tudi bolj pogosto uporabljam Lorealovega, če ti to kaj pove :)

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden