MaxFactor Masterpiece Transform

november 04, 2014

Da nebo na mojem blogu poplava fitnes objav, bom danes napisala nekaj tudi za tiste, ki moj blog spremljate zaradi beauty postov. Navsezadnje je bil blog primarno mišljen kot beauty blog.


MaxFactor je moj najljubši proizvajalec maskar, ki se mu zvesta že od osnovne šole! Mislim, da je bila celo moja prva maskara MF 2000 calorie, če se ne motim. Ni MF maskare, ki mi ne bi bila všeč in ki mi ne bi naredila ogromnih trepalnic! Res je, da nikoli še nisem imela maskare luksuzne ali profi znamke, tako, da v primerjavi s tem ne vem kakšna je, lahko pa povem, da mi je bolj všeč od ostalih drogerijskih znamk. Nedvomno je moja najljubša maskara vseh časov Masterpiece Max in pa njena novejša različica Masterpiece Transform. Obe naredita neverjeten volumen in podaljšata trepalnice.  Brez maskare so moje trepalnice praktično nevidne, z oblinim nanosom maskare pa ne čutim potrebe po umetnih.
Dobra maskara je nepogrešljiva, saj že s samo namazanimi trepalnicami izgledamo popolnoma drugače (no, vsaj jaz).  Tudi na fitnes grem vedno samo z  maskaro (brez podlage, da ne packam kože).

You Might Also Like

14 comments

  1. Ko imaš pa tako lepo privihane in dolge trepalnice.
    x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je da nimam čisto ravnih, ampak brez maskare so komaj opazne (imam tud ful svetle). Se mi zdi da maskara ful nardi, ker kadar sem probala kšno drugo niso ble tok vidne :)

      Izbriši
  2. Jupiii še več beauty postov prosim:))) vedno prečekiram, če je kaj novega:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obljubim! Zaenkrat imam v planu Dunaj haul in pa nekaj za blondinke (barvanje) :) Imaš kakšen predlog zame o čem bi še lahko pisala? :P

      Izbriši
    2. Lahko bi objavila kaksen video ko si delas make up :)

      Izbriši
    3. Milsim, da mi moj fotoaparat tega ne dopušča - je preslab :( Si pa že dolgo želim kej tazga ja...

      Izbriši
    4. kakšn drugstore favourites, outfit, skincare routine:))

      Izbriši
    5. Boš prišla na svoj račun, obljubim!

      Izbriši
    6. heila, jaz imam tudi predloge, če te še zanima hihi :D najbolj si želim teh dveh postov:
      - kakšen back to school look (to dostkrati vidim da delajo kšne yt bloggerke - lahko je tudi samo tekst pa kakšna fotkica ;) pač kakšen makeup pa outfit bi mela...) :D
      - pa kakšen motivacijski post u zvezi s šolo/faxom, grem stavit da se večini od nas kdaj RES ne da učit, pa ne vemo kako bi se motivirale... :)))) pač ful bi bla hvaležna,superca si!!!

      Izbriši
  3. jupiii še več beauty postov please:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej, super trepalnice imas! Jaz tudi uporabljam max factor,2000 calorie pa mi je najljubsa ;) mam pa se eno vpr. ki se glih ne nanasa na ta post,pa vseeno,opazila sem da imas na zobku diamantek,js tud sama ze dolgo razmislam da bi si enega omisla,pa bi te prosla ce mi poves kje se to dobi,kako si ga das gor? Pa kok casa je to kej obstojno,a je nevarno da ga pojes al pa kej taksnega?

    Najlepsa hvala za odgovor ze unaprej,cudovita si ti in tvoj blog! Uzivaj ;) ;*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem si ga dala pri svojem takratnem zobozdravniku in ga imam že 10 let, ampak, ga bom počasi mogla zamenjat, ker se ne sveti več tako kot bi se moral :( Ta diamantek naredijo pri vsakem zobozdravniku (privat, v ZD najbrš ne), najboljše, da se tam pozanimaš. Cena pa je (vsaj takrat) cca 50 evrov. Postopek je tak, da ti ga z belo plombo zaplombirajo na zob. Če ga poješ pomoje ni nevarno, moja sestra ga je pa ni bilo nič :) Upam, da sem ti odgovorila na tvoje vprašanje, če te pa še kej zanima mi pa kar napiši! Lepo se imej :*

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden