Diamantek na zobu

februar 28, 2015

Trenutno sem čisto brez idej kaj pisati in brez motivacije za blogganje, zato sem se odločila, da napišem nekaj o svojem diamantku na zobu. Če imate kakšne predloge o čem si želite, da bi pisala, bi jih bila zelo vesela.


Skratka, diamantek/kristalček na zobu imam že približno 10 let, dala pa sem si ga pri svojem zobozdravniku.  Gre za Swarovski ''diamantek'', ki ti ga zobozdravnik  z belo plombo zaplombira na zob (nič ne boli). Stane približno 50 evrov (predvidevam, da je danes dražje). Na začetku sem potrebovala kar nekaj časa, da sem se ga navadila (ves čas z jezikom preverjaš, če je še gor), zdaj pa sploh ne vem več, da ga imam. Zobe si umivam normalno čez diamantek (z navadno zobno ščetko, Sonicare in Dental floss). Edina stvar je, da si ne upam pobeliti zob, ker me skrbi, da ga peroksid za beljenje zob ne bi stopil.

Zdi se mi, da je lesk po vseh teh letih izginil, saj se na svetlobi ne zasveti, tako kot se je včasih, zato ga imam v planu kmalu zamenjati, razmišljam, da bi si dala kar v pinky barvi :).

You Might Also Like

9 comments

  1. lušna objavica, tudi jaz razmišljam o diamantku... sem videla da imajo na teh straneh s kuponi razne kupone za to da ti ga bolj poceni naredijo, se splača sigurno.. :) a bi lahko še nardila kakšno objavo o tem makeupu ki ga imaš na sliki, res je čudovit,mogoče kakšn video makeup tutorial?
    ti pa predlagam tudi da nardiš kašno “TMI” objavo :) ali pa tvoje najljubše stvari, npr. top 20 knjig, filmov, blagovnih znamk, turističnih destinacij...? :) drugače maš pa super blog! :) :) te spremljam tudi na instagramu in facebooku :) xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj o triangl kopalkah - kako je s stevilkam, postnino (ce npr. narocis tri nankrat in pride vecji znesek) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kar se tice kristalcka in beljenja, samo belilo nemore "otopiti" kristalcka kajti v nasprotnem primeru bi potem belilo raztopilo tudi zobno sklenilo, ki je prav tako kristalne strukture.
    Ce se vedno obstaja skrb se pa da kristalcek zelo enostavno zascititi z zascito za dlesen(opaldam) in se belilo v takem primeru nanese samo na zob
    Matej Kuliš, dr.med.dent.

    OdgovoriIzbriši
  4. rada bi vidla da napises kaj o hujsanju (bol na izi, sori nismo se usi rodili z znanjem o makrotih in vsem v glavi), predvsem pa bi naj to bil kao lepotni blog, tak da kaka objava o lepoti - barvanju las, negi las, licenju (namesto bombardiranja z firmami bi rajsi postopek mazanja razlozla...), depilaciji, negi koze, karkoli..:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Katarina, kater je tvoj najbljubši puder? Recimo srednje prekriven.. (ne glede na cenovni razred) :)
    Hvala, lp!

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden