Beli zobki & Signal White Now Gold zobna pasta

april 09, 2015

Prva stvar, ki jo opazim pri sogovorniku je lep nasmeh in posledično tudi lepi zobje, zato svojim posvečam (mogoče preveč?) pozornosti. Ves čas sem v iskanju zobne paste, ki bi ''pobelila'' zobe brez poškodovanja sklenine in brez vsebnosti peroksida. Pri nas tako ali tako belilnih izdelkov za zobe s peroksidom ni mogoče dobiti, ker niso dovoljeni, razen prek raznih posrednikov - npr. Crest belilni trakovi. O teh trakcih sem že razmišljala, ampak sem se odličila, da ne, saj sem prebrala veliko negativnih komentarjev, češ, da poškodujejo sklenino, stanjšajo zobe in povečajo občutljivost na toplo/hladno.


Mislim, da sem kupila in probala že vse zobne paste z belilnim učinkom, ki se jih da dobiti pri nas (PearlDrops, ...) vendar pri nobeni nisem opazila razlike. Nazadnje sem kupila Signal White Now Gold zobno pasto, ki je edina, pri katerim opazim, da so zobje bolj beli in da to opazijo tudi drugi. Res je, da se učinka te zobne paste ne da primerjati z npr. beljenjem zob pri zobozrdavniku, vendar glede na to, da stane največ 3 evre, je več kot odlično. Učinek se je poznal po približno 2 tednih redne uporabe. Before- after slikce nažalost nimam, saj sem bila do sedaj nad efektom vedno razočarana in tudi tokrat ga nisem pričakovala.

 Zobe si umivam 3x dnevno, zjutraj in zvečer najprej z nitko, nato s Sensodene zobno pasto in na koncu še s Signal. Uporabljam tudi belilno ustno vodico Listerine. Po kosilu zobe umijem samo s Signal zobno pasto. Uporabljam Curaprox zobno ščetko in pa Sonicare zobno ščetko.

Če si želite bolj belih zob, vam jo vsekakor priporočam! So, give it a try!

You Might Also Like

2 comments

  1. meni pa najbolj pomaga vademecum natural white, res najboljša zobna pasta! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Luškani! Zobki in tvoji lasje :)

    - A

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden