Po - poletno hujšanje

avgust 22, 2015

Mislim, da nimam kej preveč za filozofirat, šla sm na morje, se sprostila od vsega skupaj, tu pa tam kaj spila, pojedla na kile domačice in se... zredila. Res je, da sem vsak dan trenirala (tek, plavanje), ampak žal, sej verjetno ste že slišale quote ''you cant outtrain the bad diet''. Zdaj sem spet nazaj v shujšavelnem mode-u, malo sem spremenila pristop (začasno, dokler ne izgubim par kg). Sem se odločila, da kar objavim na blogu, mogoče je še kakšna v isti situaciji.


Med drugim treniram tudi za dva maratona (finale urbanega gladiatorja in pa 21km LJ maraton), zato posledično delam več kardia, hiita in treningov za vzdržljivost.

ponedeljek: tek 12km
torek: hrbet in biceps, HIIT
sreda: rit in trebuh, HIIT ali tek
četrtek: rame, triceps in trebuh, HIIT ali tek
petek: noge, rit
sobota: tek
nedelja: trebuh, HIIT

Vajam za zgornji del telesa ne posvečam več toliko pozornosti kot včasih, ker se mi zdi, da sem pridobila na teh delih telesa (za svoj okus) dovolj mišic. Naredim le 3-4 vaje za rame/hrbet in eno vajo za triceps/biceps.

(glupa fotka brez zamere, vem, ampak nimam kej za objavit :D )

Kar se tiče diete jem: jajca, skuto, zelenjavo, oreščke, piščanca, govejo pljučno pečenko, bele ribe, whey šejk po treningu, proteinske čokoladice, jagodičevje

You Might Also Like

9 comments

  1. Pa ti tak način treninga (v bistvu imaš bro-split) ustreza, ko poskušaš shujšat? Počepaš samo enkrat na teden?

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf pridna res veliko treniraš, ampak ja kakor si rekla, če hrana ni vredu ti tudi to ne pomaga. Govorim iz lastnih izkušenj ;) A potem čez zimo ne boš šla nič na maso? In ali imaš mogoče kakšne izkušnje s tem? Lp :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, letos ne; sem bla pa na lasi od lani oktobra do letos marca..

      Izbriši
  3. Kaj od športnih dodatkov jemlješ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Whey in magnezij (če to šteje kot športni dodatek).

      Izbriši
  4. Pozdravljena.

    Najprej naj te pohvalim. Tvoj blog je super, še bolj pa ti, ker si tako vztrajna pri tem kaj počneš.

    Imam pa eno vprašanje zate. Kaj naj počnem, če si želim malo preoblikovati telo. zgornji del imam zelo suhcen in ozek, pa bi rada pridobila na minimalni mišični masi, spodnji del (boki, rit) pa so malo širši in zato bi ga rada zožila in otrdila. Najbolj me skrbi spodnji del...naj omenim, da 2x na teden hodim na aerobiko..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo! Hvala :)
      Jaz bi na tvojem mestu (naj povdarim, nisem osebn trener, niti nimam strokovnega znanja) hodila na fitnes. Dala bi povdarek za vaje za moč za zgornji del - 2-3x tedensko; trening bi razdelila na vaje za hrbet in biceps, ter rame in triceps. Delovna teža, naj bo večja in pa manj ponovitev. Za lepšo obliko spodnjega dela telesa bi seveda delala tudi vaje za noge in zadnjico (predvsem počepe).

      Upam, da ti je v pomoč.

      Izbriši
    2. Hvala, za pomoč.

      Zanima me še, kakšno hrano predlagaš pred in po treningu, če gre za trening za moč. In kakšno hrano, če gre za aerobiko.. ali je lahko enako ..

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden