BARVANJE LAS DOMA - SCHWARZKOPF IGORA ROYAL

junij 13, 2016

Približno leto in pol nazaj sem pisala, s katero barvo se barvam - Keune 1517. S to barvo sem se barvala do dva meseca nazaj, ko smo šle s prijateljicami v Beograd. V Beogradu so frizerske (in kozmetične) storitve zelo poceni, zato sem si privoščila pedikuro in pobarvala lase. Za barvanje las, fen frizuro in nego sem plačala 15 evrov. Imela sem najlepšo bravo kadarkoli, še noben frizer (tudi te kvazi samooklicani high end ljubljanski) me ni pobarval dobesedno tako, kot sem si želela.Frizerka me je pobarvala s Schwarzkopf Igora Royal 12/11 + 12%, s katero sem se zdaj že dvakrat pobarvala tudi sama. Barvo pustim učinkovati 60 min - 50min na narastku in zadnjih 10minut razmažem po celotni dolžini, na koncu pa umijem še s silver šamponom.

To je edina barva, ki mi poplnoma ubije rumen ton in s katero dosežem biserno barvo. Da ne omenjam, da je tudi edina barva, ki mi čisto nič ne skuri las, niti ne peče, gricka, srbi, žgečka. Je definitivno moja prva izbira, edina slabost je ta, da se jo zelo težko dobi, tako, da bom zelo vesela, kakšnega predloga, če katera ve, da bi se jo dalo kupiti.
V primerjavi s Keune 1517 je barva bolj pepelnata in manj agresivna. V primeru, da mi ne uspe ''zvohat'' Igore po neki normalni ceni, se bom še vedno naprej barvala s Keune.

Za vse, ki vas zanima h kateri frizerki sem šla v Beogradu (toplo priporočam): Rista Novaković - FB.

You Might Also Like

3 comments

  1. Te barve ingora imas na salma.si, poglej tam mogoce najdes svoj odtenek 😊.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zivijo �� te barve prodajajo na salma.si, poglej ce imajo ta odtenek��.

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden