INTRO II

junij 01, 2016

Če sem že objavila svoj ''nov'' blog oz. njegovo novo podobo, se spodobi, da napišem nov intro oz uvod. Skratka, zakaj toliko časa nisem pisala bloga? Zato, ker sem se tako počutila. Nasplošno sem potrebovala čas zase. Nisem bila v moodu za pisanje in vem, da če bi pisala, bi bile objave bedne, posiljene in nekako neiskrene, česar pa nočem. Če se nečesa lotim, želim, da je tako kot mora biti. To bi se čutilo tudi v objavah, zato sem vse skupaj rajši dala na stran. Plus, izgled mojega bloga me je tako odbijal, da mi je šlo na bruhanje in me je že sam pogled na svojo spletno stran odbil od pisanja.

Tematika ostaja ista, dodala bom le osebni pridih in več sebe v določenih objavah, predvsem kar se tiče teme na osebnostni rasti.

Še vedno si želim, da moj blog ostaja ''nesponzoriran'', torej s čim manj posiljenimi sponzorskimi objavami in izdelki.  To, da dobim šminko ali bilokaj zastonj in moram zaradi tega napisat objavo, se meni zdi absurdno, zato tega na mojem blogu ne bo, ker si šminko lahko kupim tudi sama. In to točno tako, ki mi je všeč, po lastnem izboru. Veliko več mi pomeni, da se držim svojih načel in ohranim integriteto. Ne da se me podkupit niti kupit. Sploh pa ne s kozmetičnim izdelkom.  Z veseljem pa napišem objavo o izdelku ali storitvi, ki mi je resnično všeč.


Iz srca bi se zahvalila kolegu Robertu iz Fame & Flame, ki mi je uredil celoten blog in me motiviral h pisanju. Hvala ti. 



Pogrešala sm vas. xoxo



You Might Also Like

4 comments

  1. Tako naj ostane ja, čedalje bolj mi gredo na živce slovenski blogi saj večinoma samo ocenjujejo izdelke ki jih dobijo. Na koncu pomisliš da blog obstaja samo zato da se napolni domača polička z ličili! In najpomembnejše-zelo sem vesela da si nazaj,v tvojih objavah je bilo vedno čutiti pristnost in iskrenost :))
    Lp, š*

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden