Rhinestones Nail art

junij 24, 2013

Essence je moja najljubljša znamka lakov za nohte in predstavlja približno 90% vseh mojih lakov. Res so eni izmed boljših lakov za nohte, meni se začnejo luščit šele po dobrih 5 dneh nošenja, poleg tega pa  Essence ponuja široko paleto različnih barv, predvsem pa so dostopni po zelo nizki ceni (približno 1,5 €).

Za današnjo inspiracijo sem imela kristalčke Magnetic, ki sem jih kupila že par let nazaj, ko sem opravljala tečaj za izdelavo umetnih nohtov. Uporabila sem Essence 05 Cafe Ole in pa 104 Sweet as Candy.


Nujno moram omeniti še nadlak - Essence ''studio nails better than gel nails'' Top sealer fast dry, ki je 100% zmagovalec od vseh nadlakov, ki sem ji kdajkoli sprobala - zelo hitro posuši lak, predvsem pa me je fasciniralo to, da je zgladil celotno površino nohta in še mehurčke, ki so nastali v laku. 


You Might Also Like

13 comments

  1. O tem nadlaku sem pa že tok dobrega slišala da ga morem zdj res poskusiti. Ful lepa mani:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja men je res všeč, pa nohtki se svetjo, kokr da bi bli iz gela :)

      Izbriši
  2. Res lepo! Pridem enkrat na manikuro.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti kr prid, čeprov sm svojo obrt ''zaprla'' že ene dve leti nazaj :D hvala*

    OdgovoriIzbriši
  4. Kok lepi nohti & manikura. Ta nadlak je res super pa še poceni v primerjavi z drugimi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Živjo, lepa manikura. Super ideje dobivam prek tvojega bloga. Imam pa eno ?: kateri PODLAK predlagaš? Imam zelo mehke nohte in kljub dvojnemu nanosu laka in podlaga - ESSENCE, se mi po dveh dneh začne lak krušiti :-(. Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmm, glede podlaka res nebi vedla, nikoli ga nisem uporabljala :/ poizkusi z Essence gel nails at home - top zadevca, imas tudi base coat misljen kot podlak :)

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden