BEAUTY: La Roche Posay Serozinc sprej in zakaj mi ni všeč

februar 22, 2014


Trenutno je ta sprej prava senzacija na Instagramu in angleških blogih. Po pravici povedano - še zdaj (po skoraj 3 mesecih uporabe) ne vem zakaj. Poleg tega pa ga je skoraj nemogoče dobiti. Gre za sprej, ki naj bi bil primeren za mastno in razdražljivo kožo. Preprečeval in čistil naj bi nepravilnosti na koži, ter pomiril kožo. Je iz 3 sestavin - voda, sodium chloride (sol), zinc sulfate (bela galica) in v obliki aerosolnega spreja.


Sama sem ga uporabljala po čiščenju obraza in pred nanosom kreme ter podlage. Ker naj bi kožo pomiril, sem predvidevala, da bo pomagal tudi pri moji občasni rdečici, ampak efekta žal nisem doživela. Res je, da je sprej zelo prijeten in da občutek svežine, čistoče, ampak enak efekt se da doseči za pol manj cene (npr Evianova voda v spreju za obraz). Poleg tega, pa se zelo zelo počasi vpija v kožo, če ga nanesem pred podlago, ga moram obrisat, saj ponavadi nimam ravno pol ure časa, samo za pripravit obraz za nanos podlage. Da povzamem, edino, kar mi je všeč je pakiranje, sprej je res zelo fin in naredi dobro meglico, ampak to je pa tudi vse. Za vse tiste, ki hrepenite po njem, vam nakup odsvetujem, rajši odštejte cca 2 evra za vodo v spreju (Evian ima ravno tako fino meglico, ali pa Leclercova).

Za vse tiste, ki si ga še vedno želite, ga lahko naročite na tej spletni strani. Meni ga je iz Češke prinesel fantov prijatelj.

MOJA OCENA: 1.5 / 5



You Might Also Like

1 comments

  1. Meni je pa tale sprej super. Sicer ne opazim, da dela 'čudeže', ampak definitivno pomaga koži. Serozinc ni voda v spreju oz. ni enak Evian-ovi, Vichy-evi in podobnim, ker vsebuje cink, ki igra pomembno vlogo pri zaščiti in pomiritvi kože (cink lahko najdemo v kremicah za dojenčke).

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden