Daš - dobiš

september 24, 2014

Mislim, da bi morala na blogu dodati label (zavihek) v smsilu ''Thoughts and feelings'', saj dostikrat želim napisati kaj podobnega, pa nimam zavihka, kam bi lahko tako objavo uvrstila. No, uglavnem, k pisanju te objave me je spodbudil včerajšnji dogodek, ko sem od portala styling.over.net dobila ponudbo, da bi me predstavili kot Blog dekle. Bolj kot ponudba me je presenetilo to, da je razlog, zakaj so me izbrali ta, da si večina punc želi, da bi predstavili prav mene in moj blog. Priznati moram, da si kaj takšnega nisem nikoli predstavljala, zato sem vam res zahvaljujem! Ne predstavljate si, kakšna motivacija ste vsi, ki berete moj blog, mi komentirate, sledite na instagramu! V zahvalo za to (in skoraj 1000 followersov na IG) in po principu daš - dobiš bom objavila svoje stare slike, ki jih ni videl še nihče in tudi pri zdravi pameti jih po moje tudi nihče ne bi objavil. Tudi jaz jih ne bi. Ampak zakaj pa ne? Zakaj bi morala na blogu objavljati samo najboljše in najlepše slike, kjer zgleda vse popolno? Zakaj bi morale vse slike popolno osvetljene in zakaj bi morala biti kompozicija vedno perfektna (ok, lets face it - na mojih fotkah itak ni, ker se res lovim pri slikanju). To sem jaz, daaaaleč od tega, da bi bila popolna in zato sem se odločila, da bom objavila par svojih fotk, resničnih, neobelanih, nezapoziranih - mogoče pa koga motiviram, ko bo opazil mojo spremembo. Vem, da mi bo že prvo sekundo po tem, ko bom kliknila ''objavi'' žal, ampak trenutno se tako počutm in moram to deliti z vami, ker si prizadevam za iskreno razmerje brez skrivnosti, hehe!









Slike so takšne kot so, iz leta 2008.Boljše slike v kopalkah nisem uspela najti, predvidevam, da si predstavljate zakaj jih ni - ker sem znorela, če me je kdo hotel slikat. Lahko vam povem samo, da sem bila zelo nesrečna, nezadovoljna in slabo sem se počutila v svojem telesu. Ne bom si dovolila, da bi se še kdaj tako zapustila. Nikoli več se nočem tako počutit, kot sem se takrat! Dokler nisem letos poleti videla teh slik, se nisem nikoli zavedala kakšna sem bila. Vedela sem, da sem bila mal okrogla, ampak ne pa tok. Te slike so mi še dodatna motivacija! Komaj čakam, da grem danes na fitnes!

You Might Also Like

23 comments

  1. čestitke katarina, res si lahko samo vzor in motivacija ostalim ljudem! keep up the good work :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res, ena punca, ki me motivira z vsako objavo! (Y)
    Keep up the great work, hun´! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si razlog, da se bom prvič spravila v fitnes! Res neverjetna kaj si naredila iz sebe! Sploh to koliko se ti pozna na obrazu, kapo dol! :)
    Morda veš koliko je to koristno če si najamem trenerja samo za 1x? Da mi pokaže pravilno izvedbo vaj/sestavi trening? Ali to ni smiselno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Včeraj zvečer, ko sem prebrala tvoj komentar, mi je šlo kar malo na jok. Res je lepo slišat, da se je nekdo spravil na fitnes zarad mene (no, v resnici, greš zaradi sebe) in da ga tako motiviram! Ja, seveda si najami trenerja (takšnega, ki obvlada - seveda mora imeti licenco, jaz pa gledam še na to, da tekmuje v bodybuildingu). Če želiš, ti lahko posredujem številko mojega trenerja. Važno je, da ti pokaže pravilno izvedbo vaj (zaradi poškodb) ter določi prvotni kalorijski vnos in pa makrote. Potem si boš lahko že sama vse spreminjala (dodala/zamenjala kakšno vajo). :))) Tudi jz sem si trenerja najela samo za 1x. potem naprej pa vse počnem sama oz. mi pomaga fant.

      Izbriši
    2. Moreš se zavedat da dajes motivacijo ogromno puncam, ne le tistim, ki komentiramo in sprašujemo ;D Oo, bi bila zelo vesela! :) A on potem pride v tist fitnes kjer bom pac jaz trenirala? :) Morda pribliiizno ves ceno? :)

      Izbriši
    3. Oj!:) Se enkrat bi te spomnila/prosila za tale kontakt, ce lahko:)

      Izbriši
    4. Oprosti, čist sem pozabila.. 041 751 774 Davor Doma :) Kot vem on ''deluje'' v MaxxFitnesu, tako, da boš morala tja.. Glede cene pa tako, jaz sem mela eno prijatlejsko, ker je moj fant njegova stranka že cca 10let :)

      Izbriši
  4. Vau. Ostala sem brez besed :). Res noro. BRAVO!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super, Katarina! Res svaka čast kako si preoblikovala telo. Mene takšne realne, nefotošopirane slike najbolj motivirajo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fotošopiranih, perfektnih, nerealnih slik je preveč... je treba tud kaj kej realnega objavt :D hvala!

      Izbriši
    2. Se strinjam! ;) Tako da hvala tebi :)

      Izbriši
  6. Wow, ne bi si mislila, povsem drugačen obraz imaš. Zdaj zgledaš mlajša in praktično popolno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojoj, ko tole preberem, se sliši ful zlobno, pa ni blo tako mišljeno :) Samo nekako se ti ne predstavljam drugačne kot si zdaj. Upam, da veš, da zgledaš fenomenalno.

      Izbriši
    2. Hehehe, nisem sploh vzela kot slabo :D Se strinjam ja, na obrazu se kar pozna :) xoxo

      Izbriši
  7. Vaau.. šele zdaj sem "odkrila" tvoj blog in že po prvi objavi sem čisto navdušena.. Čestitam ti za tak dosežek! Si dokaz za to, da se vse da, če si dovolj želiš in vztrajaš.. Bom kar vsak dan čekirala tvoj blog, da mi motivacija ne pade :) lepo se imej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oprosti za pozen odgovor. Vse se da če se hoče, sam treba je non-stop vztrajat in zaupat v sistem!

      Izbriši
  8. Ravnokar sem odkrila tvoj blog in mi je zelo všeč, poln motivacije! Sploh odkar si začela pisati o fitnesu. Veš na koga me spominjaš? Na švedsko fitnes blogerko Alexandro Bring, aka Bring Fit :-) do zdaj pri nas še nisem zasledila podobnega bloga, tvoj je prvi. Super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alexandra Bring je moja največja inspiracija, tako da lepo, da te spominjam nanjo, to me veseli! upam, da tud meni kdaj tako rata izklesati telo!

      Izbriši
  9. Hej :)

    Ravno te dni sem našla tvoj blog. Vaaauu!!! Res! Sama sem še sicer na poti do tja kjer si ti, ampak napredujem. 18kg minusa tudi ni kar tako ne :) V pol leta :) Ampak me to zdaj lovi, ker se mi koža ni sproti krčila... Tako da če katera punca hoče preveč na hitro dol spravit. Prosim ne!!!! Najdite strokovnjake, berite take bloge! Mogoče traja mal dlje, ampak saj nenazadnje spreminjamo life style! En mojih najljubših rekov je postal FIT IT'S NOT A DESTINATION. IT'S A WAY OF LIFE! Vedno ko imam kak slab dan pomaga. Saj delamo to za sebe ne?!?
    Najbolj zbode dejstvo, da si se tako zapustil. Ne kilogrami, ne izgled. Dejstvo da si se znašel na neki točki ko si se skoraj 100% zapustil!

    Drugače pa res čestitke in kapo dol. Vem kako je težko in koliko truda zahteva. Sploh tisti del, ko paziš na prehrano.
    Vztrajaj ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 18 kg! Kapo dol! Ja, s citatom se pa več kot strinjam, če želiš bit fit, morš kr nekak sprejet tak način življenja. Tako kot izgubiš kg jih lahko zelo hitro dobiš nazaj (kar se je meni že zgodilo). Ravno včeraj sem gledala stare slike in nisem mogla dojet, kako sem se lahko sploh kdaj tako zapustila, groza! Še dobro, da me je srečala pamet! To, da sem se vpisala na fitnes je bila ena mojih najboljših odločitev. Ne samo zaradi preoblikovanja telesa, zdi se mi, da sem se spremenila tudi kot oseba.
      Piši mi še kaj ;)

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden