Čičerikin pire in pečen piščanec

november 10, 2014

Ravnokar sem za kosilo pojedla čičerikin pire in pečenega piščanca. Bilo mi je tako dobro, da sem se odločila, da objavim na blogu, saj je čičerikin pire super za presekat vsakdanjo rutino (ponavadi za prilogo jem kuhan riž ali krompir). Čičerika je super vir OH, vsebuje tudi beljakovine. Jaz jo obožujem.


250g kuhane čičerike sem ''stečkala' s 100ml mleka brez maščob in z malo ghee masla (lahko tudi olivno olje, navadno maslo...). Začinila sem s česnom, belim poprom in soljo. Pomembno je, da vse skupaj pretečkamo res dobro in do gladkega, ker se čičerika noče stečkat tako lepo kot krompir (zaradi lupinice). 150g piščanca sem si spekla kot vsak dan, na kokosovem olju s soljo in žajbljem.

You Might Also Like

4 comments

  1. Si že vzljubila piščanca? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, pridna :) Še nekaj me zanima, če greš v fitnes recimo zjutri (okol 8, 9,).. Poješ nekaj malega pred in po treningu? In kaj poješ? :)
      Hvala za odgovor

      Izbriši
    2. če grem takoj zgodaj pred treningom ne pojem nič, med treningom pa pijem aminokisline. Po treningu pa imam najobilnejši obrok v dnevu (največ OH in B), ne glede na to, kdaj je :)

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden