new PR - 100kg deadlift

marec 27, 2015


Ta objava ni namenjena hvaljenju ali čemu podobnemu, ampak danes se prvič po 4 mesecih dejansko počutim srečno, pa še blogga se mi :). Pa ne zaradi tega, ker mi je uspel nov rekord, ampak enostavno ne znam opisat svojih občutkov. Še sama ne morm vrjet, česa je moje telo zmožno, ker pri zdravi pameti nikoli sploh nisem razmišlajla o 100 - kilskem deadliftu. Ponavadi delam 70kg 5x5 ponovitev, največ, kar sem do sedaj dvignila pa je bilo 80kg.
Skratka, danes dopoldne sem šla na fitnes, v načrtu sem imela trening ram, tricepsa in trebuha. Slučajno mi je kolega s fitnesa omenil neko powerlifting tekmovanje, če bi šla tekmovat. V hecu sm rekla, da bom probala z njim dvignit kakšno kilo več kot ponavadi. Tako sva nalagala dokler je šlo in na koncu sem kar naenkrat prišla do 100 kg!!


To ni tutorial! Tehnika & izvedba ni brezhibna!

S to objavo sem vam hotela sporočiti, da včasih je treba iti preko svojih v ''glavi'' postavljenih meja (govorim na splošno). Zaradi določenih razlogov zadnjih par let nisem verjela vase, sčasoma pa ugotvaljam, da je to ena izmed najpomembnejši stvari, saj če ne verjameš vase in v cilje, za katere veš, da jih bo dosegla, potem se praktično predaš. Zakon privlačnosti deluje, preverjeno! Zato punce, glavo gor, zaupajte vase, bodite potrpežljive in uspelo vam bo karkoli si zadate!


You Might Also Like

4 comments

  1. Bravo! :)

    In super si napisala tole spodbudno na koncu, včasih moramo to slišati od drugih da se nas malo prime :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala miška! * Jz sm tud taka, vedno morm slišat od drugih, dost žalostno! Zato je pa treba bit v taki druži, jz nevem kaj bi brez mojih fantov na fitnesu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ceprov te ne poznam, je to dosezek, za katerega ti cestitam. Pravtako za napisano. Vse dobro se naprej

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden