Podaljšane trepalnice (MayaLashes)

junij 07, 2015

Podaljšane trepalnice so mi bile od nekdaj zelo všeč, vendar se nikoli nisem odločila da si jih dam narest, pa ne vem zakaj.. strah me je bilo, da bi mi uničilo svoje. Pa tudi svoje imam kar dolge, goste in lepo zavihane (je pa res, da so podaljšane čisto druga zgodba). Za rojstni dan, pa so mi kolegice s fitnesa kupile bon za podaljšane trepalnice (miške, neskončna hvala!*). 


Podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ampak, ker gre za objavo, bom pač povedala kaj se je zgodilo. V tem salonu, kjer sem si prvič dala trepalnice, je bilo na videz res vse lepo narejeno, ampak trepalnice so se mi ves čas vrtele, kmalu so mi začele odpadati, vihale so se.. skratka.. z njimi je bilo veliko dela in ves čas sem čutila, da imam nekaj na očeh. Pa še očitno je bilo, da so trepalnice umetne - ampak to me ni motilo. No, čez nekaj časa, pa sem spoznala punco, ki je imela res lepe trepalnice in sprva sploh nisem vedela, a so njene ali umetne. Vprašala sem jo, kje si jih dela in priporočila mi je punco Majo v Fužinah. Ker so bile njene trepalnice RES lepe, estetske in ker kakor mi je rekla, se ji ne vrtijo, vihajo..itd, sem se odločila, da se za refil naročim kar h njej. Okej... pridem tja, se uležem, in Maja pogleda kakšno je  stanje. Stanje je bilo tako, da so bile moje trepalnice vse potrgane, zato mi je umetne odstranila, novih pa mi ni mogla dat, ker so bile moje prešvoh. Zakaj se je to zgodilo? Zato, ker so mi v prejšnjem salonu namesto na 1 naravno 1 umetno nalepili 1 umetno na 3 naravne (ne, to ni 3D podaljševanje, pri 3D dobiš 3 umetne na 1 naravno). Nočem kritizirat in grajat salona, ker to ni v moji navadi, samo povem kaj se je zgodilo in da pazite, kdo vam dela trepalnice. Velik pokazatelj, kako nekdo dela je tudi čas - moje so bile narejene v cca 30min (načeloma pa se jih dela med 1h 20-30min).
2 tedna sem bila brez trepalnic in si svoje mazala z ricinusovim oljem - nazaj so mi zelo hitro zrastle.

Ne morem pa prehvalit Maje, ki mi je rešila trepalnice. Zdi se mi, da res dela z občutkom, je zelo natančna, strokovna, predvsem pa zelo nežna. Danes mineva že skoraj 14 dni, odkar imam njene trepalnice, do sedaj mi ni odpadla niti ena, niti enkrat se mi ni nobena zavihala, vrtela, upognila ali karkoli, kar je pa najboljše, sploh ne čutim, da jih imam. Maja uporablja nemško lepilo, ki je brez določenih sestavin (se opravičujem, sem pozabila točno za katere se gre, ampak mislim, da so nekakšni formaaldehidi?) in ne peče čisto nič. Torej, če se odločite za trepalnice, z Majo ne boste falile.

Še nekaj o podaljšanih trepalnicah samih. Sama imam dolžino 10mm, kar zgleda še dokaj naravno. Makeupa praktično ne potrebujem, če pa se še namažem, dam samo senčko in to je to, cel look s temi trepalnicami izgleda sofisticiran, nežen. Nega ni težavna, makeup očistimo z vatiranimi palčkami z micelarno vodo (ne smemo uporabljati oljnih odstranjevalcev, ker topijo lepilo). Počešemo jih s posebno krtačko (meni jo je dala Maja), če pa so mokre jih lahko tudi pofenamo.
Trepalnice na morju? Maja jih ne priporočam, ampak samo zato, ker prva stvar, ko pridemo iz vode, si pomencamo oči in ker logično to počnemo ves čas, trepalnice lahko hitreje odpadejo. To je vprašanje samokontrole, sicer pa ni nobenih interakcij s slano vodo.

Če se kera želi naročiti h Maji - cena trepalnic je 25e, cena refila pa 20e. Garantiram, da zdržijo več kot en mesec, soje imam trenutno že skoraj 14 dni in izgledajo POPOLNOMA isto kor 1.dan.
Majin FB (MayaLashes): klik
telefon: 040821342

Se opravičujem zaradi dolžine posta, ampak res sem želela vsaj okvirno razložit celo zgodbo!

You Might Also Like

17 comments

  1. Čakak, samo 25€ stane, da si gres k njej naredit trepalnice? :O Ce je to res, sem ti hvalezna za tole info do lune pa nazaj!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 25e prvič, refil 20e! Le pejd, pa javi kako bo :)

      Izbriši
    2. Hvala, bom sigurno sla! Kako je pa z eyelinerjem? Lahko normalno uporabljas? :)

      Izbriši
    3. Ja, lahko, micken tezje ampak se da ;)

      Izbriši
    4. Sem sla in sem zelo zadovoljna! ☺ koliko casa so ti zdrzale? ☺

      Izbriši
  2. Lepe trepalnice! :) (tudi tvoje prej so bile lepe, zdaj pa so le še izboljšane :)) Pravis, da so po 14ih dneh še vedno super...po kolikem času pa se običajno dela refil? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite so :) ♡, jaz si jih že dolgo želim, pa ne vem kam naj si jih grem delat. Vsi imajo tako različne cene, potem pa začnem dvomiti v kvaliteto, tako da hvala za informacijo, super objava!! ♡

    ♡♡♡
    http://eva-kingdom.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaj pa spodnje trepalnice? To se ne podaljša ane? Si jih lahko potem namažeš z maskaro (spodnje)?:)
    Hvala, lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ce se jih da podaljsat - ne vem, najbols, da voprasas nekoga, ki se s tem ukvarja. Ja, spodnje si komot namazes z maskaro ;)

      Izbriši
  5. Super Katarina, sem si jih tudi jaz po prebrani objavi šla naredit in sem tudi zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepe zgledajo na fotki, zanima pa me ( ker nisi napisala) ali si izbrala 1 na 1 tehniko ali 3D? Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oprosti za pozen odgovor, tole so 1 na 1; v kratkem bom probala 3D in tudi o tem naredila objavo :)

      Izbriši
  7. Hej, mene pa zanima kaksno je stanje tvojih trepalnic, sama imam goste ampak bolj kratke trepalnice zato bi rada probala tole podaljsevanje ampak me je strah da bi mi moje uniclo, ker so ze tako nikakve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dokler jih ne bom dala dol, žal ne morem povedat, ker ne vem :/

      Izbriši
  8. Vse pohvale za objave :) mene tudi zanima katero tehniko si izbrala, koliko casa ze hodis na trepalnice, katere izdelke uporablja in pa kaksno je stanje tvojih trepalnic? :) hvala za odgovor, Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hej, hvala :)
      1. 1 na 1
      2. od aprila letos
      3. nimam pojma, vem samo, da je lepilo nemško
      4. ne bi vedla, ker jih še nisem dala dol
      **

      Izbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden