Manic Panic Cotton Candy Pink: roza barva za lase (barvanje doma)

oktober 14, 2015

Roza lasje so moj alter ego. Obsedena sem s to barvo las in odlično se počutim. Poleti sem se čez noč odločila, da hočem biti roza in to je bla ena mojih najboljših odločitev in dejanj ''out of my comfort zone''. Prvič sem se pobarvala pri frizeru - na blogu najdete tudi video. Ker se je  barva spirala zelo hitro, sem se morala pobarvati večkrat. Če se barvate pri frizerju, je to nerealen strošek, barvanje celotne dolžine las na približno 10 dni, če želiš res ves čas svežo roza. Tega si ne morem privoščit, pa tudi, če bi si, bi mi bilo škoda denarja.


Ko sem brskala po internetu, sem konstantno naletela na Manic Panic barvo v odtenku Cotton Candy Pink. Na slikah je bila barva točno taka, kot sem si jo želela - svetla, pastelno pinky. Barvo sem našla v frizerski trgovini Estela v BTCju.

(toliko brave mi je še ostalo po 3-kratnem barvanju)

V bistvu ne gre za barvo las, ampak za barvni balzam, ki nič ne uniči las. Res pa je, da če želiš, da barva prime, moraš imeti svoje lase čim bolj svetle (svetlenja las doma ne priporočam). Barvo zmešamo z navadnim balzamom za lase. Razmerje med balzamom in barvo prilagodimo na željo intenzivnosti barve. Jaz sem v recimo polno skodelico za muselije dala 5 žličk barve. Na laseh sem pustila delovati 1 uro in pol.

Barva je  ♥ popolna , točno taka pastelno roza, ki sem si jo želela. Res je, da se hitro sprala (cca 5 pranj), ampak se je izpirala enakomerno in popolnoma, kar je super. Po tem je bila tudi moja blond perfektna, taka bež, peščena, zaradi tonov, ki so ostali od roza barve.

Manic panic barve ne morem prehvaliti, tako da če imate svoje lase svetle in če si želite kratkotrajne, drzne in ugodne spremembe, go for it. Zgubit nimate kej, ker se barva v celoti spere. Barvo dobite v frizerski trgovini Esetla v BTCju, imajo pa na voljo še veliko drugih odtenkov.
Za zimski čas imam v planu sprobat sivo in pa vijolično (sivka) barvo.

(se opravičujem za slabo kvaliteto videa)

Z moje strani vse pohvale tej barvi, če bi ocenjevala v številkah, pa nedvomno 10/10.



You Might Also Like

2 comments

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden