DO 20.10. NAGRADNA IGRA: neboleča brazilska depilacija

oktober 05, 2015

Moj blog stagnira. Premalo objavljam. VEM. Sm slišala že neštetokrat. Ampak kakorkoli, faks je le prioriteta, zato sem vse stvari postavila na stranski tir in hvalabogu mi je uspelo diplomirati. In narest 10+ izpitov in 4 seminarske.  Diplomirala sm z 10, če se lahko malo pohvalim :D. Upam, da mi izostanek opravičite.


Torej, moja zadnja objava je bila o obisku pri kozmetičarki. Tina (moja kozmetičarka) me je že večkrat povabila na brazilsko depilacijo s posebnimi voski Lycon, ki naj bi omogočali pain free depilacijo. Vedno sem jo zavrnila, ker se depiliram sama in se mi je zdelo škoda, da ta vosek in svoj čas zapravlja na meni. Končno pa sem na njeno vabilo le pristala, ker sem bila od faksa tako uničena, da si nisem bila sama sposobna narest brazilske, prav tako ne morem narediti nagradne igre in napisati objave o zadevi, ki je nisem preizkusila na lastni koži.


Glede na to, da si sama delam brazilsko že cca 3 leta, sem na to bolečino navajena in mi ne predstavlja ovire. Nebom rekla, da ne čutim nič, ker bi lagala, ampak po vsej verjetnosti me boli manj kot pa nekoga, ki gre prvič, drugič, tretjič. Depilacijo si delam s sladkorno pasto, o čemer sem nekaj časa nazaj tudi pisala. Pri Tini sem se pustila presenetiti, ker me je res zanimalo, koliko bo bolelo. In ni. Nič. Čutila sem, da se spodaj nekaj dogaja, ampak bolelo pa ni, kakor imam v spominu, tudi trznila nisem. Nebom lagala, da nisem čutila nič, ampak bolečine ne morem primejati z navadnim voskom (npr. perron rigot in ostalimi voski v salonih).

Zakaj ne boli oz. boli manj? Zato, ker se pred depilacijo koža očisti, pripravi in namaže s posebnim oljem, prav tako pa so voski narejeni za zelo občutljivo kožo. Sam postopek res ni grozen, zato ga priporočam vsem tistim, ki na brazilski še niste bile, pa bi šle, ampak vas je strah. Naj omenim še to, da je bila koža po tem minimalno rdeča in nimam niti ene vraščene dlake (ko si sama jih ponavadi imam). Aja, pa s kolesom sem se še isti dan peljala brez problema. Tiste, ki me berete, veste, da sem fanatik na vonjave, tako, da katerakoli zadeva, ki lepo diši, im buying it! Vosek je v različnih vonjih - sivka, vanilija, čokolada.

Še ena čisto osebna opomba, opazila sem in bilo mi je zelo všeč, da Tina med postopkom depilacije vsakič uporabi novo palčko za nanos voska, tako, da iste ne pomaka v lonček in s tem ne prenaša bakterij v lonček z voskom, ki ga nato uporabi na drugih strankah (delovna temparatura tega voska je namerč nizka, zato ni vroč - ne speče in baketrije ne poginejo). Te stvari se v salonih pogosto dogajajo (in zaradi moje obsesivno kompulzivne motnje jih opazim), kar se mi zdi naravnost nagnusno, zato sem rekla, da vas opozorim na to in ko boste na depilaciji, bodite na takšne zadeve pozorne.


!NAGRADNA IGRA!

Tina se je odločila, da čisto vsaki izmed mojih bralk nekaj podari. Ena punca bo dobila brezplačno brazilsko depilacijo, vsaka sodelujoča pa bon za 5 evrov, ki ga koristite za depilacijo.
Kako sodelujete?
1. na FB vščekate Alaria kozmetični salon
2. delite to objavo, ki jo najdete na Alaria FB straniThe Beauty Law FB strani in na mojem osebnem FBju.


Zmagovalko bom izbrala 20. oktobra 2015!


You Might Also Like

5 comments

  1. Najprej ti čestitam za diplomo! :) Blog je super! :)
    Jaz sem kakšne 3 leta nazaj hodila k kozmetičarki samo na bikini depilacijo, ker se nisem mogla opogumit za brazilsko. Potem sem se pa sama depilirala. :D
    Po tvoji objavi si res želim to preizkusit :)
    Zanima me, kakšna je cena brazilske?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala!;)
      Redna cena je 30 evrov :)
      Res občutno mn boli, tko da probi, mogoče pa ne bo prehudo :P javi mi!

      Izbriši
  2. Čestitke za diplomo - upam, da bom šla po tvojih stopinjah haha! :)

    O carsko, tole bi pa sprobala sicer tudi kot ti vse urejam sama - zato mi je to čisto tuje, ampak why not preizkusiti :)

    Lajkam! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdravo. Ravno prisla od Tine. Punca je SUPER, same pohvale. Hvala za koristne namige in nasvete. Lep dan

    OdgovoriIzbriši
  4. cestitam za diplomo :)

    Res zanimivi voski, končno nekaj nebolečega( vsaj upam)..zanima me če dobiš posebno spodnje perilo pri Tini na brazilski med depilacijo, sem malce sramežljiva :) hvalaa za odgovor

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden