Tejajeglichdesign nahrbtniki

oktober 19, 2015

Najprej bi se Teji rada opravičila za pozno objavo. Oprosti. Veste, da nisem ravno naklonjena sponzorskih objavam, ker se potem počutim obvezano pozitivno pisat o izdelkih, poleg tega pa pišem o zadevah, ki jih sama rada berem in to definitivno niso sponzorske objave.
Ko sem prvič videla nahrbtnike, sem pisala Teji, če bi se lahko zmenili za objavo. Teja je bila tako prijazna, da mi je enega poslala zastonj.


Mislm, da tega, da so nahrbtniki čudoviti ne rabim preveč povdarjat, saj se vidi na slikah. Vsi so unikati in ročno izdelani. Poleg tega pa so še slovenski produkt, tako, da super duper, mormo spodbujat slovenske designerje! Barvo, motive, ketnico itd - vse si izbereš sama ali pa ga Teja naredi po tvojih željah.



Nahrbtnik najraje nosim na stran, ker pride kot zelo lep modni dodatek. Všeč mi je, da si lahko popolnoma navadno oblečen (kavbojka, majica) in s tem nahrbtnikom izpade nekaj posebnega, je pika na i na prepost outfit. Sploh poleti, kratke hlače, majica, superge in pa nahrbtnik, my ''go-to'' outfit.

Nahrbtnik naročiš kar pri Teji cena se giblje okoli 50 evrov:
njen facebook: Tejajeglichdesign & Teja Jeglic



You Might Also Like

4 comments

  1. Ti nahrbtniki so fuuuul praktični, pa še res dobro izgledajo :) idealni za festivale pa tud potep :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo blond barvo imas, mi zaupas katero barvo uporabljas?

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden