Summer favourites!

avgust 21, 2013

Poletje se je že začelo poslavljati, kar me zelo žalosti. Na morju sem bila dober mesec in sem v tem času preizkusila veliko novih izdelkov, ki sem si jih kupila za poletje, nekateri so me razočarali, drugi pa so me prijetno presenetili - danes bom pisala o teh. Na morju večino svoje pozornosti namenim negi las, sej se zaradi dolge izpostavljenosti soncu in slane vode izsušijo, zlomijo in uničijo.



1. NUXE GEL DEMAQUILLIANT FONDANT
Nežen gel za čiščenje obraza z damaščansko vrtnico. Poleti mi je zelo všeč, saj moje kože ne izsuši in ne zateguje obraza. Gel je ok za že očiščen obraz, ker zelo slabo odstranjuje makeup, kar pa mi je ubistvu vseeno, saj sem poleti res zelo redko namazana.

2. ESTEE LAUDER BRONZE GODDESS 
Nedvomno moj najljubši poletni parfum, ki spominja na vonj po sončnih kremah. Slabost je le to, ker ni ravno obstojen, ampak mu oprostim, ker tako božansko diši.

3. KRASNA BALZAM ZA USTNICE - SIVKA IN SIVKIN MED
Prvi balzam za ustnice, ki po mojem mnenju konkurira Carmexu. Nahrani tudi zelo razpokane ustnice na morju, ki so posledica premajhne količine popite vode (ja, na morju sem tako lena, da se mi še pit ne da). Aja, pa še sestavine so 100% naravne in ne vsebuje mineralnega olja.

4. LA ROCHE POSAY - CICAPLAST BAUME B5 & CICAPLAST
Ti dve kremi uporabljam poleti, ker je moja koža na obrazu še posebej izsušena. Pred spanjem najprej nanesem Cicaplast nato pa še Cicaplast Baume B5 (namenjen je res suhi koži po celem telesu). Zjutraj je moja koža lepo nahranjena in nič se ne lupi. Baume B5 se je odlično izkazal tudi za opečeno kožo na mojem obrazu (odtenek jastoga hehe) - zjutraj nisem bila popolnoma nič otečena. Hands down! Ti dve kremici priporočam vsakomur!

5. UNIQ ONE SPREJ Z VONJEM KOKOSA
Uniq one maska v spreju je poleg Moroccanoil olja naljubši in nenadomestljiv izdelek za lase. Mislim, da za na morje ni boljšega izdelka. Na lase sem ga nanesla vsak dan zvečer, ko sem si umila lase. Cel naslednji dan, ko sem se kopala in imela mokre lase, so bili lasje še vedno mehki in so lepo dišali. Kljub temu, da sem bila zelo lep čas na morju moji lasje niso popolnoma NIČ uničeni. Za na morje sem si kupila ''limited edition'' z vonjem kokosa, ki je popolnoma enak original Uniq One spreju, ki ga uporabljam čez leto.

6. UNIQ ALL IN ONE CLEANSING BALM
Šampon in balzam v enem, kar je zelo priročno za na morje, sploh, če ste v stiski s prostorom in s časom. Lase odlično očisti in nahrani, kar od takega izdelka ne bi pričakoval. Mojo oceno o tem izdelku si lahko preberete tukaj.

7. GARNIER BB CREAM MIRACLE SKIN PERFECTOR 
Čeprav imam suho kožo, sem vzela različico za mastno, to pa zato, ker matira in ni treba nanašati in fiksirati s pudrom v prahu, poleg tega pa sem za to različico prebrala veliko več pozitivnih ocen, kot za tistega za normalno kožo. Odtenek se sicer ni popolnoma ujemal (vzela sem temnega), ampak se mi zdi, da se je kasneje prilagodil. Obstojnost je bila za BB kremo odlična, prekrivnost pa ravnopravjšnja - pegice so se še vse videle.



You Might Also Like

2 comments

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden