Roza lasje - BKuster Hairdressing

julij 07, 2015

Yolo. Fck what they say... jaz sem se impulzivno odločila, da se za čez poletje pobarvam na roza. Lahko, da mi bo žal, lahko da ne.. ampak, mi je čisto vseeno, točno to sem rabila, nekaj ''out of my comfort zone''.  Zaenkrat moram priznat, da sem zelo zadovoljna, ob enem pa rahlo šokirana, saj sem imela blond lase od 8. razreda osnovne šole. ...aaaaampak, ja za vse, tiste, ki vas zanima (vem, da vas je velik), roza preliv se (baje) hitro izpere.


Pobarvala sem se v salonu BKuster Hairdressing. Za ta salon sem se odločila zato, ker je bila moja sestra zelo zelo zadovoljna z barvanjem, všeč mi je bila energija v salonu in v Borutu sem takoj prepoznala artistično žilico. Za tako barvo se ne bi barvala v nobenem drugem salonu, tako, da sem Borutu res zaupala. Sicer pa v prvih 11 sekundah vidiš, ali ima firzer kaj pojma ali ne. Je pa res, da sem se vmes še vsaj 100x premislila, ampak ok, zdaj sem roza.
Tjaša (največjui srček ever) mi je najprej posvetlila narastek (blanž + 4% vodik), izenačila barvo po dolžini las, na koncu pa sta mi nanesla še roza preliv. Las nimam uničenih popolnoma nič!!!!!!

Boruta & Tjašo najdete v centru Ljubljane, malo naprej od lokala Solist in pa na Facebooku (klik).
Če imate kakšna vprašanja, feel free to write me a comment!

PS- v videu imam še vedno ''stare'' podaljšanje trepalnice (cca 6 tednov), ki še vedno izgledajo odlično! Made by: MayaLashes

(trepalnice malo od bližje)


Lepo se imejte na morju! xo

You Might Also Like

7 comments

  1. aaaa faca :) Dobra odločitev btw :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je zelo všeč in če bi imela sama tako dolge in svetle lase, bi se takoj pobarvala s tem prelivom :) tako pa pri mojih rjavih laseh skorajda ne pridejo v poštev prelivi, ker so pretemni lasje.. Čestitke za pogum!

    OdgovoriIzbriši
  3. Carica, sem prvo mislila, da bodo temnejši, ampak je res super barva.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, imaš pa v videu čisto drugačen obraz kot je prikazan na fotkah na instagramu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Živjo. Mene pa zanima kje v Lj priporočaš barvanje na svetlo rjavo/blond iz rjave barve. Sem zasledila, da imaš tudi sama ful oranžnega pigmenta, zato se obračam nate:) Hvala za odgovor.

    OdgovoriIzbriši

Priljubljeno all time

Priljubljeno zadnjih 30 dni

Priljubljeno zadnji teden